Kinderfeestjes

Vier een bereleuk verjaardagsfeestje in Dierenrijk!

De jarige viert gratis feest van september t/m december!

Dierenrijk heeft allerlei bereleuke kinderfeestjes: van een dierenbingo en frietjes eten tot een dagje meehelpen bij de dierverzorging van de olifanten. Heeft jouw kind zijn/haar verjaardag door corona niet kunnen vieren of is hij/zij binnenkort jarig? Van september t/m december hoef je voor de jarige niet te betalen!

Actievoorwaarden

  • Het feestje vindt plaats tussen woensdag 9 september en vrijdag 18 december (met uitsluiting van de herfstvakantie 10 t/m 25 oktober).
  • Alleen voor kinderen t/m 12 jaar en minimaal 1 volwassene als begeleiding.
  • Je kan gebruik maken van deze actie door bij reservering in het opmerkingenveld de actiecode “JARIGEGRATIS2020” te vermelden. De korting wordt dan verwerkt in de boekingsbevestiging.
  • Actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
  • Actie is alleen geldig wanneer vooraf gereserveerd.

Feestachtig genieten

Ben je jarig? Gefeliciteerd! We vinden het leuk als je je kinderfeestje bij ons komt vieren. Je kunt kiezen uit drie verschillende feestjes. Elk feestje start met een lekkere traktatie, onbeperkt ranja voor iedereen en een cadeautje voor de jarige.

Kies maar uit

Wil je helpen om de dieren te verzorgen? Het voedsel voor de olifanten te maken? Of dierenbingo spelen? We hebben verschillende activiteiten om van jouw kinderfeestje een onvergetelijke dag te maken!

Honger als een wolf?

Komt goed uit, want na al dat harde werken wordt het feestmaal geserveerd: onbeperkt friet met saus, kipnuggets, onbeperkt ranja en een raketijsje. Het feestmaal geldt niet standaard voor kinderfeestje Bingo & Traktatie.

Je hebt keuze uit de volgende feestjes:

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma