• Disclaimer

Disclaimer

De website ”www.dierenrijk.nl” (“Website“) ten behoeve van Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van een aan Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. gelieerde vennootschap

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Dierenrijk Europa Exploitatie B.V.

De inhoud van de Website en andere uitingen van Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast.

Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website.

Wanneer Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. en/of aan Dierenrijk Europa Exploitatie B.V. gelieerde vennootschappen.

April 2016 © Dierenrijk Europa Exploitatie B.V.

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:
Dierenrijk Europa Exploitatie B.V.
Adres: Heiderschoor 24, 5731 RG Mierlo
E-mail: persoonsgegevens@dierenrijk.nl
Telefoonnummer: 073-5282200

Dierenrijk Europa Exploitatie B.V.
KVK-nummer: 17148216
BTW-nummer: 811099039B01

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma