Prijzen

Bekijk hier de entreeprijzen voor Dierenrijk, dé Familiedierentuin.

Dagkaart

vanaf 3 jaar
Aan de kassa€ 19,50
Online prijs zonder datum€ 18,50
Online prijs met datum (weekend)*€ 17,50
Online prijs met datum (maandag t/m vrijdag)*€ 16,50

* M.u.v. vakanties en feestdagen, dan €18,50

Boek nu je online tickets met korting tot wel € 3,00!

Bestel je online tickets

Jaarkaart
Jaarkaart Dierenrijk€ 45,00 per jaar
Combi-jaarkaart Dierenrijk én ZooParc Overloon€ 55,00 per jaar

Bovenstaande prijzen zijn op basis van automatische incassobetaling, dus inclusief 15% korting op de normale jaarkaartprijs.

Parkeerprijzen
Parkeren€ 6,00
Parkeren voor jaarkaarthouders€ 2,50
Bezoek Dierenrijk op proef

Heb je interesse in een jaarkaart, maar wil je eerst het park bezoeken? Als je aan het einde van je bezoek alsnog een jaarkaart afsluit, ontvang je de waarde van je dagtarief retour. Zo kun je het park voordelig op proef bezoeken!

Voor slechts € 10,00 extra kun je de jaarkaart ook combineren met ZooParc Overloon. Bekijk meer informatie over de jaarkaart.

Groepen en scholen

Dierenrijk biedt speciale prijzen en interessante arrangementen voor zowel kleine als grote groepen aan, zoals families, verenigingen, zorginstellingen. Uiteraard ook voor scholen!

Groepsarrangementen
Schoolarrangementen

De meesten arrangementen gelden al vanaf 10 betalende personen. Enkel lunch – en barbecue arrangementen gelden vanaf 20 betalende personen.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan de Pico-cadeaubon. De Pico-cadeaubon is een bon te besteden in Dierenrijk, bijvoorbeeld voor dagkaarten of jaarkaarten, in de souvenirshop en in het restaurant. De bon is verkrijgbaar in de souvenirshop van Dierenrijk, voor elk gewenst bedrag.

Dierenrijk accepteert Rocks en de Ouders van Nu VoordeelPas.

voorkant-cadeaubon-dierenrijk
Plattegrond + parkboekje

Bij de entree van Dierenrijk kun je de plattegrond inclusief toffe verjaardagskalender verkrijgen. Samen met Het Grote Dierenboek van Dierenrijk zijn deze voor slechts € 2,50 te koop. Ook leuk om te bewaren!

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma