Prijzen

Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse cheeta’s tot vrolijke kriebelvisjes. Sta oog in oog met je favoriete dier. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Zien we je snel?

Ticketprijzen

Kinderen t/m 2 jaargratis
Aan de kassa€23,50
Online ticket€22,50

Bestel je online tickets

Wist je dat een abonnement bij 3 bezoeken per jaar al voordeliger is? Meer weten over een abonnement.

Abonnement

In Dierenrijk is zóveel te doen, daarvoor is een dag eigenlijk te kort. Met een abonnement mag je zo vaak komen als je wilt.

Ook is het mogelijk om het abonnement te combineren met  ZooParc Overloon, waar je als een echte ontdekkingsreiziger op expeditie kunt.

Abonnement Dierenrijk€ 57,50 per jaar
Combi-abonnement Dierenrijk én ZooParc Overloon€ 72,50 per jaar

Bovenstaande prijzen zijn op basis van automatische incassobetaling, dus inclusief 15% korting op de normale jaarkaartprijs.

Parkeren

Op de grote parkeerplaats kun je je auto makkelijk kwijt. Ga je weer naar huis? Met een parkeermunt gaat de slagboom voor je open.

Parkeermunt€ 7,50
Parkeermunt bij abonnement€ 5,00

 

Proefbezoek

Heb je interesse in een abonnement, maar wil je eerst het park bezoeken? Dat kan. Koop een dagticket en kom een dag genieten. Als je aan het einde van je bezoek een abonnement neemt, krijg je de waarde van je dagticket retour. Zo kun je het park voordelig op proef bezoeken!

Bekijk meer informatie over abonnementen.

Groepen en scholen

Kom met je familie, je voetbalclub, je zorginstelling of je schoolklas naar Dierenrijk. Samen geniet je nog veel meer!

Voor groepen vanaf 10 personen en voor scholen hebben we speciale prijzen en interessante arrangementen.

Groepsarrangementen
Schoolarrangementen

Cadeaubon

Er is er een jarig? Hoera! De Dierenrijk Cadeaubon is een verrassend cadeau waar je ook nog wat van opsteekt! De cadeaubon kun je besteden in Dierenrijk, bijvoorbeeld voor entreetickets, een abonnement, souvenirs en bij de horeca. De bon is verkrijgbaar in de souvenirshop van Dierenrijk, voor elk gewenst bedrag. Ook kun je de bon hier online bestellen voor een vast bedrag.

Diereninformatieboekje

Een dierenboekje met alle informatie over de dieren in Dierenrijk koop je voor €3,- bij de entree. Ook leuk om te bewaren!

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma