Eten en drinken

Trek gekregen na al jouw avonturen in Dierenrijk? Bezoek dan een van de horecapunten voor een hapje en een drankje.

Horecapunten

Dierenrijk beschikt over twee horecapunten:

Smulrijk:
Restaurant Smulrijk is gelegen in het hoofdgebouw. Hier kun je het volgende verkrijgen: warme en koude drankjes, friet en snacks, tussendoortjes, diverse ijsjes, gebak en vers belegde broodjes.
Je kunt zowel binnen als buiten op het terras een tafeltje vinden. Vanaf het terras en vanuit de serre heb je tevens toezicht op de speeltuin. Smulrijk is het hele jaar dagelijks vanaf 09.30 uur geopend.

In restaurant Smulrijk plaats je je bestelling makkelijk en snel online, waarna het bij je geserveerd wordt. Zo hoef je dus niet in de rij te staan!

De Halte: Halverwege de looproute is De Halte te vinden. Hier kun je het volgende verkrijgen: warme en koude drankjes, tussendoortjes, friet en snacks en diverse ijsjes.
Vanaf het terras en diverse picknickbankjes heb je tevens toezicht op de speeltuin. De Halte is merendeel van het jaar geopend.

Picknickplaatsen

Er zijn meerdere picknickbankjes en een aantal grasveldjes langs de wandelroute te vinden waar je lekker kunt picknicken.

Lijkt het je leuk om met een kinderfeestje te picknicken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Combideals

Bestel alvast jouw combideal bij je ticket. Zo geniet je extra voordelig van een lekkere snack en/of maaltijd tijdens je dagje uit. Bekijk hier de combideals.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma