Openbaar vervoer

Dierenrijk is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Trein en/of bus

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op de Geldropsedijk in Nuenen. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 3,5 km lopen naar Dierenrijk. De dichtstbijzijnde stations zijn Station Eindhoven en Station Helmond Brandevoort.

Raadpleeg voor de beste route 0900-9292 of kijk op www.9292.nl.

Taxi

Het is ook mogelijk om vanaf Station Helmond Brandevoort een taxi naar Dierenrijk te nemen, die je een dag van tevoren reserveert. Een retourritje kost € 10,- per persoon. Kom je met je gezin naar Dierenrijk, dan betaal je maximaal € 30,-.

Vertrektijd taxi

De taxi vertrekt om 11.00 uur vanaf Station Helmond Brandevoort. Zorg dat je op tijd bent, want de taxi zal niet wachten. Ben je te laat? Dan vervalt je recht op het taxiticket, deze is niet in te ruilen voor een andere dag.

Je wordt op de parkeerplaats van Dierenrijk afgezet. Om 16.30 uur staat hier de taxi weer klaar die je terugbrengt naar Station Helmond Brandevoort.

Prijzen taxi

Een taxiticket is alleen in combinatie met een entreeticket voor Dierenrijk te koop. Het is alleen mogelijk om een retourticket te kopen. Per persoon kost deze € 10,-. Kom je met je gezin dan betaal je maximaal € 30,- voor het hele gezin. Kinderen t/m 2 jaar reizen gratis mee en hebben tevens gratis entree tot Dierenrijk.

Herkenbaarheid taxi

De taxi is te herkennen aan het bordje Dierenrijk dat achter de voorruit is geplaatst. De taxi staat klaar aan de voorzijde van perron 2.

Reserveren

De taxi dien je uiterlijk de dag voor het bezoek voor 16.30 uur te reserveren. Vul onderstaand formulier volledig in. Na het verzenden van het formulier krijg je in je mailbox een bevestiging van de reservering. Deze bevestiging is tevens je taxi-ticket die je recht geeft op de taxirit naar Dierenrijk. Deze dien je voor te leggen aan de taxi-chauffeur. Vergeet deze dus niet uit te printen anders kun je helaas niet mee.

Taxi-bedrijf

Taxibedrijf Bergerhof is voor noodgevallen via onderstaande telefoonnummers bereikbaar:

Tel. 0492 – 47 77 77
Tel. 0492 – 588 788

Reserveer je taxirit

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma