Voederpresentaties

Bekijk hieronder het dagprogramma en klik door voor een sneak preview. Zo weet je welke voederpresentatie je zeker niet mag missen tijdens jouw bezoek!

Etenstijd!

Van al dat brullen, fluiten en slingeren krijg je honger. Daarom verwennen we onze dieren elke dag met hun favoriete maaltje. Kom je kijken? De verzorgers vertellen je een heleboel leuke dingen die je nog niet wist. Hieronder zie je hoe laat en waar je moet zijn om een graantje mee te pikken.

10.00 uur: Stokstaartjes

De stokstaartjes staan op de uitkijk en verwelkomen je in het park. Ondertussen smullen ze van een heerlijk ontbijt. Kom je ook?

Ontdek meer »

11.00 uur: IJsberen voedertijd

Kom langs bij de ijsberen en ontdek wat ze lekker vinden.

Ontdek meer »

12.00 uur: Toer de Voer

Ga mee en leer op een interactieve manier meer over verschillende dieren. Met een bolderkar vol met lekkers gaan we op pad, als je wilt mag je meehelpen met voeren!

Ontdek meer »

13.00 uur: Ringstaartmaki’s voedertijd

Wat zouden de ringstaartmaki’s lekker vinden om te eten? Ze kunnen heel dichtbij komen, misschien vertellen ze het je zelf wel…

Ontdek meer »

14.00 uur: Oh, zit dat Zoolifant?

Olifanten zijn hele slimme dieren, ze kunnen heel goed leren. Dierenrijk heeft daarom de Olifantenschool, met het leukste klaslokaal van Brabant! Daar wil jij vast wel even een kijkje komen nemen..

Ontdek meer »

15.00 uur: Heb jij het al gehoornd?

Neushoorns zijn de nieuwe bewoners van Dierenrijk! De verzorgers vertellen je allerlei leuke weetjes en laten je zien wat ze eten.

Ontdek meer »

15.30 uur: Op de foto met Pico

Wil jij graag met Pico op de foto? Neem de camera er dan gerust bij, want iedere zaterdag en zondag middag heeft Pico zijn eigen show time en jij kunt meedoen!

Ontdek meer »

16.00 uur: Kom kijken als je durft!

Elke dag wordt een van de roofdieren gevoerd. Durf jij te komen kijken?

Ontdek meer »

17.00 uur: Slingerend buffet voor de chimpansees

Chimpansees lijken heel erg op mensen, heb je al gezien dat ze ook handen en voeten hebben? Maar wat eten ze eigenlijk…

Ontdek meer »
De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma