Abonnement

Een jaar lang voordelig naar Dierenrijk

Verliefd geworden op de ijsberen? Of gelachen met de chimpansees? Met een jaarabonnement bezoek je alle dieren zo vaak je wil! Naast onbeperkt entree tot het park profiteer je van nog veel meer voordelen.

Abonnement bestellen

Dierenrijk abonnement
Kom een jaar lang dichtbij de dieren met een Dierenrijk abonnement. Je bezoekt Dierenrijk het hele jaar door voor slechts € 57,50* per jaar. Bekijk hier de voorwaarden.

Combi-abonnement Dierenrijk + ZooParc
Wil je ook als een echte ontdekkingsreiziger op expeditie? Neem dan een combi-abonnement en bezoek ook het hele jaar door ZooParc. Het combi-abonnement kost € 72,50 per jaar. Bekijk hier de voorwaarden.

Bestel abonnement

Voordelen als abonnementhouder

  • Onbeperkt toegang tot Dierenrijk
  • Korting op kinderfeestjes
  • Korting voor vrienden
  • Korting op vele andere parken
  • Korting op parkeren

Bekijk alle voordelen

Tip! Bezoek je Dierenrijk eerst met een dagkaart? Lever deze dan op dezelfde dag nog in voor korting op je abonnement. De waarde van de dagkaart wordt bij de aanschaf van het abonnement verrekend.

Voor kinderen 0 t/m 2 jaar is het niet mogelijk om online een abonnement aan te vragen. Dit kan aangevraagd worden bij de receptie. Vergeet niet een pasfoto mee te nemen.

* Bovenstaande prijzen zijn op basis van automatische incassobetaling, dus inclusief 15% korting op de normale abonnementsprijs.

Oneindig veel plezier! Neem alvast een kijkje.

https://www.youtube.com/watch?v=A5Co68OWqPc

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma