Abonnement

Met een abonnement ga je zo vaak als je wil op dierenbezoek!

Dikke dierenvrienden

Verliefd geworden op de ijsberen? Of gelachen met de chimpansees? Met een jaarabonnement bezoek je alle dieren zo vaak je wil! Naast onbeperkt entree tot het park profiteer je van nog veel meer voordelen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Dierenrijk abonnement
Kom een jaar lang dichtbij de dieren met een Dierenrijk abonnement. Je bezoekt Dierenrijk het hele jaar door voor slechts €55,00* per jaar. Bekijk hier de voorwaarden.

Bestel Dierenrijk abonnement

Combi-abonnement Dierenrijk + ZooParc
Wil je ook eens als een echte ontdekkingsreiziger op expeditie? Neem dan een combi-abonnement! Voor maar €14,50 extra kun je een jaar lang ook  ZooParc Overloon bezoeken. Het combi-abonnement Dierenrijk + ZooParc Overloon kost € 69,50 per jaar. Bekijk hier de voorwaarden.

Bestel combi-abonnement

Extra voordelen als abonnementhouder
Abonnementhouder hebben niet alleen onbeperkt toegang tot het park, maar kunnen ook profiteren van andere kortingen, zoals: korting in Dierenrijk, korting voor vrienden en korting op andere attractieparken en dierentuinen.

Bekijk voordelen

 

Tip! Bezoek je Dierenrijk eerst met een dagkaart? Lever deze dan op dezelfde dag nog in voor korting op je abonnement. De waarde van de dagkaart wordt bij de aanschaf van het abonnement verrekend.

Voor kinderen 0 t/m 2 jaar is het niet mogelijk om online een abonnement aan te vragen. Dit kan aangevraagd worden bij de receptie. Vergeet niet een pasfoto mee te nemen.

* Bovenstaande prijzen zijn op basis van automatische incassobetaling, dus inclusief 15% korting op de normale abonnementsprijs.

 

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma