Kinderfeestje Dierverzorging

Ervaar hoe het is om als echte dierenverzorger in een dierentuin te werken!

Help dieren verzorgen

Onder begeleiding van een deskundige gids van Stichting Wildlife ga je het eten bereiden voor twee kleine diersoorten in het park en je mag de dieren zelf voeren. Het blijft nog even een verrassing welke van deze dieren jij mag verzorgen.

Het programma duurt ongeveer een uur en een kwartier. Je hebt zowel voor als na het programma toegang tot het hele park om uitgebreid alle dieren te bekijken. De dag wordt goed afgesloten met een heerlijk feestmaal!

Inclusief:

– Entree
– Cadeautje voor de jarige
– Een heerlijke traktatie (minidonuts en onbeperkt ranja)
– Voedsel klaarmaken voor de dieren
– Kijkje achter de schermen
– Voeren van de dieren met zelfbereid voedsel
– Een dierverzorger diploma
– Een feestmaal: onbeperkt friet met saus, kipsnack, ranja en een raketijsje.

Prijzen

Kinderfeestje DierverzorgingPrijs per persoon
Zonder abonnement€ 19,95
Met abonnement€ 14,00*

Reserveer kinderfeestje
(Je wordt doorverwezen naar een andere website)

*Deze prijs is geldig voor alle personen met een geldig Dierenrijk abonnement. Bij aankomst dient het abonnement te worden getoond.

Kinderfeestjes zijn alle dagen te reserveren. Per kinderfeestje minimaal 6 kinderen en maximaal 13 kinderen. Maximaal 1 begeleider per 4 kinderen tegen het kinderfeesttarief. Het kinderfeest is geschikt voor kinderen vanaf groep 3. Het programma van kinderfeestje Dierverzorging kan starten om 13.30, 14.00, 14.30 of 15.00 uur.

Direct een kinderfeest reserveren? Druk op bovenstaande button ‘Reserveer kinderfeestje’.  Voor meer informatie kun je mailen naar info@libemafunfactory.nl of bel naar 088-9000360.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma