Dierenrijk is open! Lees al onze maatregelen voor een veilig dagje uit in de buitenlucht.

  • Tickets

Tickets

Ontdek de dierenwereld van dichtbij

Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Sta deze herfst oog in oog met je favoriete dier.

Dierenrijk hanteert – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren. Dit geldt óók voor abonnementhouders, mensen die een ticket (via een actiepartner) hebben gekocht of een ticket hebben gewonnen.

*Dit geldt voor alle reeds aangeschafte tickets van Dierenrijk & onze partners zoals: ANWB, Jumbo Extra’s en ING rentepunten 

Of kom zo vaak als je wil!

Verliefd geworden op de ijsberen? Of gelachen met de chimpansees? Met een jaarabonnement bezoek je alle dieren zo vaak je wilt voor slechts € 52,00* per jaar. Naast onbeperkt entree tot het park profiteer je van nog veel meer voordelen!

Neem een abonnement

Vragen over jouw bezoek aan Dierenrijk?

Wij hebben de meestgestelde vragen over jouw bezoek aan ons park alvast op een rij gezet. Bekijk o.a. welke maatregelen er getroffen worden om jouw veiligheid in het park te waarborgen.

Ticketprijzen

Kom genieten met de hele familie. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen, en opa’s en oma’s boven de 100 ook!

Dagkaart

Kinderen tot 3 jaargratis
Aan de kassa€ 21,00
Online ticket€ 19,00
De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma