Helaas hebben we opnieuw onze deuren moeten sluiten vanwege de landelijke coronamaatregelen. Dierenrijk is momenteel gesloten. Lees hier onze veelgestelde vragen.

  • Tickets

Tickets

Dierenrijk vraagt je om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. Let op: het is voor Dierenrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst van het park. Houd er wel rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Dierenrijk.

Abonnementhouders hoeven hun bezoek vooraf niet te reserveren.

 

Winterfestijn in Dierenrijk

Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Sta deze winter oog in oog met je favoriete dier.

*Dit geldt voor alle reeds aangeschafte tickets van Dierenrijk & onze partners zoals: ANWB, Jumbo Extra’s en ING rentepunten 

Of kom zo vaak als je wil!

Verliefd geworden op de ijsberen? Of gelachen met de chimpansees? Met een jaarabonnement bezoek je alle dieren zo vaak je wilt voor slechts € 52,00* per jaar. Naast onbeperkt entree tot het park profiteer je van nog veel meer voordelen!

Neem een abonnement

Vragen over jouw bezoek aan Dierenrijk?

Wij hebben de meestgestelde vragen over jouw bezoek aan ons park alvast op een rij gezet. Bekijk o.a. welke maatregelen er getroffen worden om jouw veiligheid in het park te waarborgen.

Ticketprijzen

Kom genieten met de hele familie. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen, en opa’s en oma’s boven de 100 ook!

Dagkaart

Kinderen tot 3 jaargratis
Tickets€19,50

 

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma