Vrijwilligers gezocht voor Stichting Wildlife

Mierlo, 27 oktober 2020

Stichting Wildlife in Dierenrijk is op zoek naar nieuwe, enthousiaste, educatieve vrijwilligers, die het leuk vinden om samen met een gedreven team van Stichting Wildlife te werken. Voor nu bestaan de taken uit toezicht te houden in het makiverblijf in het park en bezoekers op diverse manieren uitleg geven over bedreigde dieren en onze natuurbeschermingsprojecten.

 

Stichting Wildlife is al sinds de opening van Dierenrijk actief in het park. De groep vrijwilligers bestaat momenteel uit bijna veertig personen. Zij zetten zich naast educatie op verschillende manieren in om geld te genereren voor diverse natuurbeschermingsprojecten.

Opleiding

Stichting Wildlife verzorgt voor alle nieuwe vrijwilligers een gedegen opleiding, zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan vrijwilliger worden in Dierenrijk. Een vrijwilliger is minimaal zes halve dagen per maand beschikbaar, werktijden zijn altijd in overleg en worden in een rooster vastgelegd.

Opleidingsdagen zijn om de week op zondag. De cursus start in januari 2021.

In de huidige tijd zijn de activiteiten anders dan normaal. Op dit moment verzorgen we een verkorte opleiding, zodat je direct aan de slag kunt. Later zul je inhaaldagen volgen, om klaargestoomd te worden voor het volledige activiteitenprogramma.

Enthousiast?

Al enthousiast geworden, zin om de handen uit de mouwen te steken en niet vies van een nieuwe uitdaging? Reageer dan voor 09 november 2020. Op zondag 22 november 2020 is er een informatiebijeenkomst in het park, na reactie krijg je een mail met verdere informatie. Voor meer informatie of aanmelden: saskia@paulussenkroon.nl

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma