Start nieuw seizoen ‘Komt een aap bij de dokter’

Nuenen, 2 mei 2016

Het nieuwe seizoen van het televisieprogramma ‘Komt een aap bij de dokter’ start op zaterdag 7 mei op Omroep Brabant. Ook nu is er weer volop aandacht voor het wel en wee van de ruim 1450 dieren in Safaripark Beekse Bergen, maar staan er ook weer uitstapjes op het programma naar Dierenrijk in Nuenen.

Dierenarts

De kijkers krijgen een kijkje achter de schermen bij het werk van de dierverzorgers en de Tilburgse dierenarts Jacques Kaandorp. Samen zorgen ze ervoor dat de dieren gezond zijn én blijven. En is er toch eentje ziek: dan komt Jacques! Met een spuitje, de blaaspijp, of zelfs het verdovingsgeweer. Dit alles om de dieren weer beter te maken. Maar die zitten natuurlijk niet altijd op de dierenarts te wachten, want het blijven wilde dieren…

Nieuw

Hoogtepunten in het nieuwe seizoen zijn de verwikkelingen rond de drachtige olifant Punda op de Beekse Bergen, de geboorte van ijsbeertweeling Nick & Simon in Dierenrijk en het transport van zes leeuwen vanuit het Safaripark naar ZooParc Overloon. Dat en nog veel meer is vanaf 7 mei te bekijken in ‘Komt een aap bij de dokter’ op Omroep Brabant: iedere zaterdag vanaf 18.45 uur (daarna herhaald).

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma