Springen voor volwassenen bij ‘Spring Break’ Dierenrijk

Nuenen, 18 april 2016

Tijdens de jaarlijkse springkussenfestivalweek ‘Springen in Spring’ opent Dierenrijk op zaterdag 7 mei (meivakantie) speciaal voor volwassenen ook in de avonduren de deuren. Tijdens het evenement ‘Spring Break/Adults Only!’ kunnen zij zich dan weer even kind voelen en capriolen uithalen op de vele springkussens die door het hele park staan opgesteld.

Om ‘Spring Break/Adults Only!’ extra te promoten geeft Dierenrijk 40 vrijkaarten weg voor dit evenement. Wie kans wil maken op deze groepsprijs, stuurt als reactie op het bericht over Spring Break op de Facebook-pagina van Dierenrijk een leuke ‘spring’-foto in. De meest originele inzending wordt beloond met 40 keer vrije toegang op zaterdagavond 7 mei zodat de winnaar dan met bijvoorbeeld de hele studentenvereniging, vriendengroep, carnavalsclub of buurtvereniging naar Spring Break! kan. Let wel op: deelname aan deze winactie en toegang op 7 mei is dus voor ‘Adults Only!’. Insturen kan tot dinsdag 3 mei, 9.00 uur. De winnaar ontvangt automatisch bericht.

Voor de jeugd – de vaste gebruikers van springkussens – wordt in Dierenrijk van 28 april tot en met 8 mei het springkussenfestival ‘Springen in Spring’ gehouden. De lentekriebels nemen immers toe. Niet alleen voor de dieren, maar ook voor de bezoekers van Dierenrijk. Daarom staat de dierentuin tijdens de meivakantie tjokvol springkussens en er is extra kinderanimatie.

Heimelijk genoegen

Dierenrijk is op zaterdag 7 mei tijdens de speciale avondopenstelling ‘Spring Break!’ echter alleen geopend voor bezoekers vanaf 18 jaar. Waar deze doelgroep zich normaal gesproken niet op de springkussens mag begeven, worden zij nu wel in de gelegenheid gesteld om toe te geven aan dit heimelijke genoegen.

‘Beer&Burger’

Op zaterdag 7 mei krijgen volwassenen (vanaf 18 jaar) van 18.00 tot 22.30 uur dus de gelegenheid om net als kinderen eens lekker op de springkussens te springen! Bovendien zijn ook de dieren ’s avonds te bewonderen. Kaartjes voor deze avond zijn online te koop 10 euro per persoon. Jaarkaarthouders hebben vrij toegang; maar aanmelding is wel gewenst. Dat kan via www.dierenrijk.nl/springbreak. Voor 5 euro extra is ook een ‘Beer&Burger’-arrangement beschikbaar.

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma