Dierenrijk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Nuenen, 28 november 2016

Dierenrijk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen met het team van vrijwillige gidsen van Stichting Wildlife rondleidingen, kinderfeestjes en de dagelijkse Toer de Voer te organiseren.

 

Naast het verzorgen van diverse educatieve activiteiten, verzorgen van kinderfeestjes en het begeleiden van dagelijkse Toer de Voer zijn de vrijwilligers van Dierenrijk natuurlijk als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de dieren.

Opleiding tot vrijwillige gids

Vrijwillige gidsen krijgen een gratis opleiding aangeboden door de stichting Wildlife en na het behalen van het diploma kunnen zij met gedegen kennis en het nodige zelfvertrouwen aan de slag gaan. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan vrijwilliger worden in Dierenrijk. De opleiding bestaat uit zes lesdagen van vier uur, een theorie- en een praktijkexamen. De opleiding start eind januari 2017.

Informatiebijeenkomst

Dierenrijk is op dit moment vooral op zoek naar mensen die op woensdag, vrijdag en/of zaterdag beschikbaar zijn. Op zaterdag 17 december a.s. is er een informatiebijeenkomst in het park. Voor meer informatie of aanmelden: cursuscommissie@hotmail.com

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma