Dierenrijk valt in de prijzen bij Leukste-uitje-verkiezing

Mierlo, 18 februari 2022

Dierenrijk heeft brons gewonnen bij de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’. De prijsuitreiking werd op 17 februari georganiseerd door de ANWB en in totaal zijn er 75.000 stemmen uitgebracht. Tijdens de uitreiking werd bekendgemaakt dat Dierenrijk net als vorig jaar in de prijzen is gevallen.

De uitjes werden door de kiezers beoordeeld op de punten prijs/kwaliteit, sfeer, faciliteiten, klantvriendelijkheid en het aanbod.

Waardering
Peter van der Schans, general manager van Dierenrijk, is ontzettend blij met deze prijs: “Na deze bijzondere tijd zijn wij erg trots dat wij deze publieksprijs mogen ontvangen. We hebben een mooi park, met fantastisch personeel dat zich iedere dag weer inzet om de dieren en de bezoekers een mooie dag te bezorgen.”

Over Dierenrijk werd in het rapport dit jaar gezegd: “het is een perfect uitje voor het hele gezin. Zo is het een prachtig park met genoeg ruimte voor de dieren en is er een leuke speeltuin voor de kinderen”.

Twaalfde keer
Het was de twaalfde keer dat de ANWB de ‘Leukste uitje-prijzen’ uitreikte in de categorieën ‘provincie’ en ‘landelijk’. Dit resulteerde in een top-3 in alle categorieën.

 

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma