Toegangsbewijzen

Waar kan ik toegangsbewijzen kopen voor Dierenrijk?

Je kunt toegangsbewijzen kopen aan de kassa van Dierenrijk. Het is ook mogelijk je toegangsbewijs online te kopen.

Ik heb een abonnement of kortingsbon, is het nodig om te reserveren voor mijn bezoek?

Nee, wanneer je een abonnement van Dierenrijk of een kortingsbon tot ons park hebt hoef je niet te reserveren. Toon jouw abonnement of kortingsbon aan de kassa en dan kan jouw bezoek bij ons beginnen!

Kan ik met een toegangsbewijs van Dierenrijk uit het verleden, opnieuw korting krijgen bij Dierenrijk?

Het entreebewijs van Dierenrijk geeft recht op 25% korting voor 1 persoon op een volgend bezoek aan Dierenrijk of op de entree van de volgende attractieparken: Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Luchtvaartmuseum Aviodrome of Klimrijk Brabant. Eenmalig geldig tot 1 jaar na aankoop, niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en speciale tarieven.

Is er een kortingsregeling voor mindervalide personen?

Dierenrijk hanteert speciale prijzen voor zorginstellingen. Bekijk hier de prijzen voor zorginstellingen.

Wat houdt de cadeaubon in?

De cadeaubon is een geschenkbon te besteden in Dierenrijk en verkrijgbaar in de souvenirshop van Dierenrijk voor elk gewenst bedrag.

Kan ik in Dierenrijk met VVV cadeaubon (Irischeque) betalen?

Ja, je kan in Dierenrijk met VVV cadeaubonnen betalen. Kies hiervoor in de ticketshop voor de optie ‘ik heb een kortingsbon of pas’. Reserveer jouw bezoek, lever de VVV cadeaubon in tijdens je bezoek aan Dierenrijk en betaal het eventueel resterende bedrag aan de kassa. De korting wordt verrekend over de originele kassaprijs.

Moet ik e-tickets printen?

Voor controle kun je jouw e-tickets uitprinten of de barcode van je tickets bij de toegang laten zien op jouw mobiele telefoon.

Waarom moet ik mijn gegevens opgeven als ik online een entreebewijs wil kopen?

Voor de controle op de online betaling hebben we je naam en adresgegevens nodig. De aan Dierenrijk verstrekte persoonlijke gegevens zullen door Dierenrijk vertrouwelijk worden behandeld en worden niet aan derden verstrekt.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma