Toegangsbewijzen

Waar kan ik toegangsbewijzen kopen voor Dierenrijk?

Je kunt toegangsbewijzen kopen aan de kassa van Dierenrijk. Het is ook mogelijk je toegangsbewijs online te kopen. Koop je dagkaart(en) online en profiteer van € 2,00 korting!

Kan ik met een toegangsbewijs van Dierenrijk uit het verleden, opnieuw korting krijgen bij Dierenrijk?

Het entreebewijs van Dierenrijk geeft recht op 25% korting voor 1 persoon op een volgend bezoek aan Dierenrijk of op de entree van de volgende attractieparken: Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Luchtvaartmuseum Aviodrome of Klimrijk Brabant. Eenmalig geldig tot 1 jaar na aankoop, niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en speciale tarieven.

Is er een kortingsregeling voor mindervalide personen?

Dierenrijk hanteert speciale prijzen voor zorginstellingen. Bekijk hier de prijzen voor zorginstellingen.

Wat houdt de Pico-cadeaubon in?

De Pico-cadeaubon is een geschenkbon te besteden in Dierenrijk en verkrijgbaar in de souvenirshop van Dierenrijk voor elk gewenst bedrag.

Kan ik in Dierenrijk met VVV cadeaubon (Irischeque) betalen?

Nee, je kunt in Dierenrijk niet met VVV cadeaubonnen betalen.

Hoe lang is een e-ticket geldig?

Een e-ticket dat is gekocht op www.dierenrijk.nl is geldig tot een half jaar na de aankoopdatum, met uitzondering van actietickets.

Moet ik e-tickets printen?

Voor controle kun je jouw e-tickets uitprinten of de barcode van je tickets bij de toegang laten zien op jouw mobiele telefoon.

Waarom moet ik mijn gegevens opgeven als ik online een entreebewijs wil kopen?

Voor de controle op de online betaling hebben we je naam en adresgegevens nodig. De aan Dierenrijk verstrekte persoonlijke gegevens zullen door Dierenrijk vertrouwelijk worden behandeld en worden niet aan derden verstrekt.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma