Kinderfeestjes

Hoe lang van te voren moet ik een kinderfeest reserveren?

Kinderfeestje Bingo en Kinderfeestje Bingo en Feestmaal zijn dagelijks mogelijk. Kinderfeestje Dierverzorging graag uiterlijk één week van te voren reserveren. Reserveren kan telefonisch via 088-9000360 of via de website www.originele-kinderfeestjes.nl.

Hoe lang duurt een kinderfeest?

Het programma van Kinderfeestje Dierverzorging duurt circa 90 minuten en start op een afgesproken tijdstip. Bij deze en overige kinderfeesten kun je, gedurende openingstijd, de aankomst- en vertrektijd zelf bepalen.

Voor welke leeftijden zijn de speurtochten van Dierenrijk geschikt?

De speurtochten kunnen door alle kinderen worden gemaakt, eventueel met wat extra hulp voor de jongsten.

Betaal je als abonnementhouder bij een kinderfeest voor alle personen het kortingstarief voor abonnementhouders of alleen voor de personen die een abonnement hebben?

Abonnementhouders krijgen per persoon tot € 6,- korting op het kinderfeesttarief. Niet-abonnementhouders betalen het volledige kinderfeesttarief.

Wat gebeurt er als ik heb gereserveerd voor een kinderfeestje en het blijkt slecht weer te zijn?

Het weer is onvoorspelbaar, maar het kinderfeestje gaat gewoon door. Het dagprogramma wordt voortgezet. Indoor Apenkooien (een grote indoor-speeltuin) is dan een uitkomst en voor een hapje en een drankje kun je terecht in het restaurant.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma