Abonnement

Krijg ik entreegeld retour als ik een abonnement afsluit?

Wanneer je op de dag van je bezoek kiest voor een abonnement met jaarlijkse automatische verlenging, krijg je korting met je entreekaart.

Kan ik het abonnement van mijn partner of kind gebruiken voor iemand anders, als hij/zij er niet bij is?

Ieder gezinslid krijgt een abonnementspas met daarop een foto. Een abonnement is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij misbruik wordt het ingenomen.

Moet ik (pas)foto’s meenemen als ik een abonnement wil kopen?

Het is mogelijk om online een abonnement aan te schaffen. Je kan online dan ook de foto toevoegen. Wil je het abonnement liever in het park aanschaffen? Dat kan ook, maar dan moet je daar alles invullen inclusief de pasfoto’s per gezinslid.

Hoe lang is een abonnement geldig?

Het abonnement is vanaf de dag van aankoop een jaar geldig, tot het einde van die maand.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Opzeggen van een abonnement kan door te mailen naar info@dierenrijk.nl, tot uiterlijk één maand voor afloop van het abonnement. Vermeld hierbij je postcode en huisnummer. Als je opzegging is ontvangen en verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail.

Wordt een abonnement automatisch na een jaar verlengd?

Het abonnement wordt automatisch verlengd als het is afgesloten met een automatische incasso. Als het abonnement wordt afgesloten zonder automatische incasso, wordt het abonnement niet automatisch verlengd.

Ons jongste kind is net 3 jaar geworden en heeft een abonnement nodig. Mijn abonnement is nog geldig. Hoe kan ik een abonnement krijgen met dezelfde einddatum?

Kinderen tot en met 2 jaar krijgen gratis entree. Zij ontvangen een gratis abonnement. Vanaf hun 3e verjaardag gaan zij betalen voor het abonnement en betalen het resterende bedrag tot de einddatum.

Als ik mijn abonnementspasje kwijtraak, waar kan ik dan een nieuw pasje aanvragen?

Bij de kassa kun je een nieuw pasje aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 5,00.

Kan ik een abonnement cadeau doen?

Ja, je kan een abonnement cadeau doen. Er zijn twee mogelijkheden. In de souvenirshop van Dierenrijk kun je cadeaubonnen kopen in elk gewenst bedrag. Je kunt deze bonnen om laten zetten tot een abonnement. Óf je koopt online een cadeaubon ter waarde van een abonnement, klik hier voor meer informatie en het bestellen.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma