• Overzicht externe nieuwsberichten vale gier Stanislav

Overzicht externe nieuwsberichten vale gier Stanislav

Onze gier Stanislav is begin 2021 naar Bulgarije verhuisd, waar hij in het voorjaar wordt uitgezet in de natuur. Stanislav bereikt ook het landelijks nieuws. Op deze pagina vind je een overzicht van online nieuwsberichten over de uitzetting van vale gier Stanislav

Naamgenoot PSV-back uitgezet in Bulgarije

Studio040

De vale gier uit Dierenrijk, vertrekt op 8 februari naar Bulgarije, waar hij op termijn wordt uitgezet in natuurpark Sinite kamani. Lees hier het volledige online nieuwsbericht.

 

 

Vale-gier

Video: Dierenrijk zwaait gier uit

Eindhovens Dagblad

Dierenrijk zwaait vale gier Stanislav uit. Het dier gaat naar Bulgarije om uitgezet te worden. Dit moet de snel afgenomen populatie in het land redden. Kijk hier de video.

 

Vale Gier Stanislav naar vrije natuur in Bulgarije

Eindhovens Dagblad

Dierenrijk in Mierlo zwaait volgende week vale gier Stanislav uit. De roofvogel gaat naar Bulgarije waar hij dit voorjaar wordt uitgezet in de natuur. Lees hier het volledige online nieuwsbericht.

 

Vale-gier

Dierenrijk laat gieren terugkeren naar Bulgarije

Omroep Brabant

De vale gier is een imposante vogel. Maar helaas bijna uitgestorven. En dus zet Dierenrijk ze weer uit in het wild. Vale gieren die in Mierlo zijn geboren, krijgen een nieuw thuis in Bulgarije. Lees hier het volledige online nieuwsbericht.

 

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma