• Ontmoet onze pasgeboren dieren!

Ontmoet onze pasgeboren dieren!

 

Regelmatig worden er dieren geboren bij Dierenrijk. Deze leuke plaatjes willen we je niet onthouden. Maak hieronder kennis met onze pasgeboren dieren!

Ontmoet onze pasgeboren dieren!

Heel regelmatig worden er dieren geboren bij Dierenrijk. We houden je graag op de hoogte van de laatste geboortes en hebben de schattigste foto’s voor je uitgezocht.

Wil je hen in het echt ontmoeten? Bestel dan hieronder je tickets online met korting!

Bestel je tickets met korting

 


 

lynx

Begin juni maakte Dierenrijk bekend dat er een lynx is geboren. Daarmee werd lynx Spinner grote zus. Spinner werd in juni vorig jaar geboren. Om een leuke naam voor de pasgeborene te vinden werd aan jullie gevraagd om mee te denken over een leuke naam. Er zijn ontzettend veel leuke inzendingen voorbij gekomen en het is Luna geworden!

LEES MEER OVER DE LYNX

Lynx geboren Dierenrijk

 

Stokstaartjes

Eind mei werden er drie stokstaartjes geboren! Toen zij drie weken oud waren hebben zij een volledige medische controle gehad. Het gaat erg goed met hen en ook al zijn ze nog steeds klein, ze zijn al een stuk gegroeid!
Stokstaartjes geboren in Dierenrijk
Stokstaartjes geboren in Dierenrijk

Neem een kijkje bij de stokstaartjes


 

Berberaapje

Het houdt niet op met geboortes! Ook deze leuke kleine berberaap werd geboren en het gaat erg goed! Moeder beschermt haar jong goed door het op de buik te houden. In de winter beschermt het tegen de kou, maar in de zomer ook tegen de warmte.
Berberaap geboren in Dierenrijk

Ontmoet de berberaap


 

Bevertjes

Eind mei zijn er bevertjes geboren! De eerste paar weken hebben zij nog veilig binnen gezeten, maar sinds een tijd zijn zij ook regelmatig zwemmend te zien. Het gaat erg goed met hen en ze groeien als kool! Het is een erg schattig gezicht!

Wil je meer weten over de bever?

Bevertjes geboren in Dierenrijk

 


 

Terugblik: Een grote verrassing in maart

Eind maart ontving Dierenrijk ineens een grote verrassing. Tussen de olifantengroep liep daar zomaar een klein olifantje! De verwachting was dat moeder Htoo Yin Aye pas in de zomer zou bevallen, maar ineens was de kleine dame daar. Zij kreeg de naam Jīng, wat “verrassing” betekent. Het gaat heel goed met haar.
Pasgeboren olifantje JīngPasgeboren olifant Jīng

Lees meer over Jīng


 

Terugblik: Ken jij Kibibi al?

Het is alweer een hele tijd geleden dat de chimpansee werd geboren. Op 16 november 2016 werd het vrouwtje geboren. Dierenverzorgers hebben een aantal namen bedacht, waarop jullie je stem mochten uitbrengen. De naam Kibibi heeft gewonnen! Het betekent “kleine dame”.

Jonge chimpansee Kibibi
Jonge chimpansee Kibibi

Maak kennis met Kibibi

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma