We zijn verheugd je te mogen melden dat Dierenrijk vanaf woensdag 19 mei weer open is voor publiek, tenzij anders wordt besloten door de overheid. Voor meer informatie klik hier.

Dierenrijk app

Download de gratis Dierenrijk app en ga op onderzoek uit in Dierenrijk

Een bezoek aan Dierenrijk wordt extra leuk met deze gratis app! Speel mee en verzamel alle schildjes in het spel.

Zo werkt het spel

Aan 15 dierenverblijven in het park zijn vragen gekoppeld. Ga op onderzoek uit en vind alle verblijven. Zodra je in de buurt bent van het desbetreffende dierenverblijf, krijg je in de app vragen die je moet beantwoorden. Er zijn heel veel verschillende vragen, dus jouw vrienden en familie kunnen zomaar andere vragen te zien krijgen. Tijdens het spelen kun je schildjes verdienen. Verzamel jij ze allemaal?

Download de app

De Dierenrijk app is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play. Je kunt hem thuis alvast downloaden, maar het spel werkt alleen in het park. Kom dus snel naar Dierenrijk om te spelen!

Goed om te weten

Ben je thuis de app vergeten te downloaden? Geen zorgen! Je kunt bij de entree van Dierenrijk, het restaurant en op het terras voorin

het park gebruikmaken van gratis wifi.

Om het spel te kunnen spelen in het park, heb je op je smartphone internet nodig. Zorg er dus voor dat je 3G/4G/5G werkt. Geen internet of slecht bereik? Laat dan iemand een hotspot maken van zijn telefoon. Onze medewerkers laten je graag zien hoe dit werkt.

 

Let op: sinds juli 2020 is er een nieuwe versie van de Dierenrijk app beschikbaar. Indien je een foutmelding krijgt, kan het dus zijn dat je nog de oude versie gebruikt. Mocht dit niet het geval zijn, meld je dan even bij de gastenservice van Dierenrijk.

on_appstorenl_app_rgb_wo_45

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma