Tar-taart voor de leeuwen: HEEL DIERENRIJK BAKT!

Nuenen, 10 oktober 2016

Op zondag 30 oktober viert Dierenrijk haar 12,5 jarig jubileum. En wie jarig is, trakteert. Maar Dierenrijk doet het weer net even anders. Bezoekers worden namelijk niet zelf getrakteerd, maar mogen helpen trakteren. En dat kan op verschillende manieren, waardoor deze hele zondag in het teken staat van ‘Heel Dierenrijk Bakt’.

Bezoekers en medewerkers van Dierenrijk kunnen op zondag 30 oktober door verschillende activiteiten deelnemen aan ‘Heel Dierenrijk Bakt’. Zo wordt er tussen 10.00 en 15.00 uur door zandkunstenaar André van Veghel een levensgroot zandkasteel voorin het verblijf van de stokstaartjes gebouwd, waarin de jongste bezoekers van Dierenrijk lekkers voor de stokstaartjes mogen verstoppen. Het zandkasteel wordt om 16.00 uur geopend voor de stokstaartjes! Maar natuurlijk krijgen de andere bewoners van Dierenrijk ook een traktatie…

Helpen met het maken van traktaties

Tar-taart voor de leeuwen, hartige groente- en fruittaart voor de olifanten, worteltaart voor de beverratten, de hele dag mogen kinderen de dierverzorgers ter plekke helpen met het bereiden van deze traktaties. Het voederprogramma met bijbehorende receptjes zijn binnenkort op de website te vinden.

Taartenwedstrijd

Ook kunnen bezoekers thuis al aan de slag voor een taart á la ‘Heel Holland Bakt’. Voor mensen óf voor dieren, het mag allebei! Hierbij nemen zij deel aan een taartenwedstrijd, waarbij de winnaar om 16.00 uur op het evenementenplein bekend wordt gemaakt. De winnaar wint een speciaal arrangement bij Dierenrijk. Deelnemers voor de wedstrijd kunnen zich hier aanmelden.

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma