Gezocht: Kinderen met beste pinguïnloop voor opening nieuw verblijf!

Mierlo, 16 januari 2020

Dierenrijk daagt kinderen uit om hun beste pinguïn-moves te laten zien. De klas, vereniging of BSO die op de origineelste manier een pinguïnloop bedenkt, mag namelijk meehelpen met de officiële opening van het nieuwe pinguïnverblijf. 

Deze maand mag Dierenrijk Humboldt pinguïns verwelkomen. Na een korte wen-periode in het binnenverblijf zal de groep het tweede weekend van februari voor het eerst naar buiten gaan. De winnende klas mag op vrijdag 7 februari het buitenverblijf komen inspecteren en versieren. Ook mogen ze als eerste bezoekers de nieuwste bewoners van het park begroeten.

Feestelijke opening

“We kijken erg uit naar de komst van deze pinguïns”, vertelt general manager Chantal Ermers van Dierenrijk. “Het zijn fantastisch leuke dieren om naar te kijken, maar ook met een enorm loyale inborst. Er zijn maar weinig dieren die hun hele leven bij elkaar blijven. We willen deze opening dan ook niet zomaar voorbij laten gaan en zouden het super vinden om dit samen met kinderen te vieren.”

Wat moet je doen?

Alle schoolklassen, BSO’s en verenigingen die het Humboldt pinguïns als eerste willen verwelkomen mogen een pinguïn-walk doen. Film jouw beste pinguïn-walk en upload de video uiterlijk 31 januari op de Facebookpagina of mail hem naar info@dierenrijk.nl. De winnaar worden op 7 februari uitgenodigd om de start van het openingsweekend feestelijk in te luiden!

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma