Kerst in Dierenrijk met diners en Circus Snor

Nuenen, 17 december 2015

Ook tijdens de kerstvakantie is het genieten geblazen in Dierenrijk! De bewoners van de dierentuin zijn al helemaal in de stemming. Op eerste en tweede kerstdag krijgen zij bovendien een speciaal kerstmaal voorgeschoteld. Ook heel leuk: bij Circus Snor leren kinderen allerlei trucjes.

Van 26 tot en met 31 december is het iedere dag van 13.30 tot 16.30 uur Open Piste bij Kerst Circus Dierenrijk. Circus Snor maakt het dan voor alle kinderen mogelijk om aan de slag te gaan met ballen, diabolo’s, kegels, linten, ringen, koord en eenwielfietsen. Zo leren de kinderen leuke trucjes en voelen ze zich even een échte circusartiest.

Dierenrijk ademt tijdens de kerstvakantie een echte wintersfeer. Bij binnenkomst valt de sfeervolle versiering al meteen op. Natuurlijk zijn er ook winterse lekkernijen als snert en warme chocolademelk verkrijgbaar.

Kerstdiner voor dieren

Op eerste en tweede kerstdag krijgen diverse dieren speciale kerstdiners voorgeschoteld. Op 25 december worden de ringstaartmaki’s om 11.00 uur verrast met een rijk gevulde tafel met lekkernijen. Een dag later is het de beurt aan de berberapen die dan om 11.00 uur met lekkere hapjes versierde kerstbomen in hun verblijf aantreffen. De leeuwen beginnen op eerste kerstdag om 13.30 uur aan hun kerstmaal. De tijgers zijn op tweede kerstdag (eveneens om 13.30 uur) aan de beurt.

Beide kerstdagen start om 12.00 uur bovendien de ‘Toer de voer’ met speciale kersthapjes voor diverse diersoorten. Kinderen mogen bij dit onderdeel helpen met voeren! De zeehondenshow staat beide dagen vanaf 13.00 uur ook helemaal in het teken van Kerstmis. Om 14.00 uur starten de olifanten met hun training. In Vriendenrijk begint om 15.00 uur steeds het Dierenkwartier. Om 15.30 uur is het tijd voor het feestmaal van de olifanten. Dat zal een getrompetter worden!

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma