IJsbeergezin weer compleet in Dierenrijk, dé Familiedierentuin!

Nuenen, 26 februari 2016

Een (ijs)bereleuk feestje in Dierenrijk! Gisteren mocht de in november geboren ijsbeertweeling voor het eerst met moeder Frimas naar buiten. En dat lieten zij zich geen twee keer zeggen. In het begin was het nog even wennen, maar al snel genoten Frimas en haar jongens volop van de frisse buitenlucht, het voorzichtige voorjaarszonnetje én elkaar!

Onder grote belangstelling van media en publiek kwamen Frimas en de nog naamloze tweeling donderdag tegen het middaguur naar buiten. Vader Henk had in het aanpalende verblijf goed in de gaten dat er iets aan de hand was, maar blijft uit veiligheidsoverwegingen gescheiden van zijn kroost en vrouwtje.

Nieuwe slogan

Maar het gezin is dus weer compleet en één ding is zeker: deze familie zal de komende tijd heel veel aandacht trekken in Dierenrijk. Dat gegeven sluit bovendien mooi aan bij de nieuwe slogan: ‘Dierenrijk, dé Familiedierentuin!’

Namen- en fotowedstrijd

Terug naar de ijsbeertjes, want die hebben dus nog geen namen. Dierenrijk schrijft daarvoor een wedstrijd uit. Via het formulier kan iedereen suggesties doen. De winnaar ontvangt een jaarkaart voor het hele gezin. Er is ook een fotowedstrijd: de mooiste inzending wordt beloond met een jaarkaart. Op 20 maart vindt er een speciaal kraamfeest plaats met diverse feestelijke activiteiten. Dan worden ook de winnende namen en de winnende foto gepresenteerd.

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma