Heel Dierenrijk Bakt was een groot succes!

Nuenen, 1 november 2016

Dierenrijk vierde zondag 30 oktober haar 12,5 jarig jubileum en natuurlijk werd dat gevierd met taart! Bekijk hier het eindresultaat van de zandkasteel-taart en de winnaars van Heel Dierenrijk Bakt. 

De jongste bezoekers mochten tijdens Heel Dierenrijk Bakt o.a. aan de slag met Tar-taart voor de leeuwen en heel veel lekkers in een grote zandtaart voor de stokstaartjes verstoppen. Maar er waren ook tientallen enthousiaste creatievelingen die thuis al aan de slag waren gegaan met taartjes en kleurplaten. En de winnaars zijn…

Winnaars Heel Dierenrijk Bakt

Dylan Veenendaal is de winnaar van de dierentaart! Hij maakte deze overheerlijke gevulde pompoentaart op een bedje van herfstbladeren, volgens het lievelingsrecept van de chimpansees. Hoe leuk!

pompoen_winnaar

Lucas vd Heuvel trakteerde de medewerkers van Dierenrijk op een heerlijke chocolade-banenentaart. Deze was zó lekker dat het al op was voordat we er een foto van konden nemen. Bedankt Lucas!

Zowel Dylan als Lucas hebben een bijzonder cadeau gewonnen, namelijk een Familiefeest Olifant!

Winnaar kleurplatenwedstrijd

Er waren heel veel kleurplaten ingezonden en stuk voor stuk zó mooi! Pico heeft zijn favoriete kleurplaat gekozen en zelfs boven zijn bed gehangen… Veel plezier Sjors van Gool met je Pico-pakket!

kleurplaat winnaar

Onthulling zandkasteel-taart

Nadat de winnaars bekend werden gemaakt, werd het tijd om de zandkasteel-taart voor de stokstaartjes te openen. Bedankt SoMMedia en Beeldhouw Atelier Vandré voor deze toffe productie!

https://youtu.be/Cj_xWllJqqA

Recepten

Tijdens het jubileum konden niet alleen de stokstaartjes smullen van een heerlijk taart, maar ook andere dieren werden goed verwend. Bekijk hieronder de recepten van alle taarten.

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma