Eerste editie van BOEH! in de ZOO in Dierenrijk

Mierlo, 29 september 2022

Bezoekers van Dierenrijk kunnen dit jaar voor het eerst tijdens BOEH! In de ZOO komen griezelen bij de bruine beren, tijgers en de berberapen. Er zijn van 15 tot en met 30 oktober meerdere spookachtige activiteiten te doen in het park.

Roel Huibers, general manager van Dierenrijk: “We organiseren een aantal keer per jaar extra activiteiten en evenementen in ons park. Het geeft bezoekers de kans om op een andere manier van ons park en de dieren te genieten. Daarnaast biedt het ons de kans om net wat andere dingen te vertellen en andere vormen van educatie te gebruiken.”

Spookachtig park
Een aantal delen van het park zijn spookachtig aangekleed met onder andere roofvogels en spookjes. Ook zijn er meerdere griezelige activiteiten te doen in het park. Zo laat Roel Huibers weten: “Bezoekers kunnen komen dwalen door het doolhof, sluipen door een spooktunnel en oog in oog komen te staan met vogelverschrikkers tijdens de spooky speurtocht.” Daarnaast is het tijdens de herfstvakantie, van 22 oktober tot en met 30 oktober, ook mogelijk om tegen betaling pompoenen te snijden.

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste dierennieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de Dierenrijk nieuwsbrief.

 

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma