Benefietavond Stichting Wildlife in Dierenrijk

Nuenen, 9 september 2016

Stichting Wildlife organiseert op zaterdag 24 september een speciale benefietavond in Dierenrijk. Het park is deze avond van 18.00 tot 22.00 uur geopend en biedt allerlei leuke, gezellige en interessante activiteiten voor de hele familie. De opbrengst van de benefietavond komt ten goede aan diverse dier- en natuurbeschermingsprojecten.

Tijdens de benefietavond kunnen bezoekers onder andere aansluiten bij een rondleiding, meehelpen tijdens een ‘Toer de Voer’, diverse kinderfeestactiviteiten beleven, prijzen in een ballenzwembad opsnorkelen en opdrachtjes in de Olifantenstal uitvoeren. Deelname aan deze activiteiten bedraagt € 2,00 per persoon per activiteit.

Opbrengst activiteiten

Alle activiteiten worden georganiseerd door de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Wildlife. De opbrengst tijdens deze avond komt dan ook ten goede aan de dier- en natuurbeschermingsprojecten die deze stichting ondersteunt. Naast de projecten kunnen bezoekers ook vrijblijvend informatie over het adoptieprogramma verkrijgen.

Tijdens de benefietavond zijn er ook hapjes en drankjes in Smulrijk te verkrijgen. Dierenrijk schenkt een deel van deze horeca-opbrengsten aan Stichting Wildlife.

Entree en aanmelden

Jaarkaarthouders van Dierenrijk hebben vrij entree. Voor alle andere bezoekers aan de benefietavond op 24 september geldt een gereduceerd tarief van € 10,00 per persoon. Kaarten zijn uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar: internettickets of andere kortingsacties zijn deze avond niet geldig. Parkeren is deze avond gratis. Aanmelden is gewenst en kan via info@dierenrijk.nl.

Doel Stichting Wildlife

Stichting Wildlife zet zich in voor diverse natuurbeschermingsprojecten, waaronder Jane Goodall Instituut, Stichting SPOTS, Cheetah Conservation, Green Balkans en nog veel meer. Hiervoor organiseren de vrijwilligers het hele jaar door verschillende activiteiten in Dierenrijk, Safaripark Beekse Bergen en ZooParc Overloon.

olifantenstal-dierenrijk

Ander nieuws uit dierenrijk Bekijk al het nieuws

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma