Heb je vragen over jouw bezoek aan Dierenrijk? Lees hier onze veelgestelde vragen rondom het coronavirus.

  • Vier de zomer

Vier de zomer

De zon laat zich volop zien, het is de hoogste tijd om de zomer(vakantie) te vieren! Heb je via de krant al een ticket gekocht? Reserveer dan nu voor jou avontuurlijke dag bij Dierenrijk

Flaneer als een flamingo, ren als een cheeta, leef je uit en ontdek het dier in jezelf. In Dierenrijk bestaat geen leeftijd. Hier kan iedereen, jong en oud, echt samen genieten!

In Dierenrijk is van alles te beleven, ook voor de kleinsten! Geniet van verschillende speeltuinen, kom dichtbij de dieren.

Hoe ziet de wereld eruit als leeftijd niet bestaat? Zoals Dierenrijk! Want in Dierenrijk kunnen mensen en dieren samen genieten. Van elkaar en van de natuur. Ren als een cheeta, klim als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. In Dierenrijk ontdek jij het dier in jezelf!

 

Hoe ziet de wereld eruit als leeftijd niet bestaat? Zoals Dierenrijk! Want in Dierenrijk kunnen mensen en dieren samen genieten. Van elkaar en van de natuur. Ga met de hele familie op reis door Dierenrijk en ervaar de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Reserveer voor jou bezoek aan Dierenrijk eerst via deze pagina door op de knop ‘bestel tickets’ te klikken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan en wij hanteren een maximum aantal tickets per dag voor uw veiligheid.

Bestel tickets

Nieuwsgierig naar Dierenrijk?

Benieuwd welke dieren je in Dierenrijk kunt vinden of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? Bekijk dan zeker eens onderstaande video! Zien we je snel?

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma