• Met korting naar Dierenrijk?

Met korting naar Dierenrijk?

Ben je klaar voor een dag vol plezier in Dierenrijk en ben je op zoek naar tickets met korting of een kortingscode? Op deze pagina delen wij onze actuele aanbiedingen, kortingen en speciale voordelen.

Bestel Dierenrijk tickets online met korting

Maak het jezelf gemakkelijk en boek je tickets direct bij Dierenrijk! Met ons eenvoudige online boekingssysteem kun je snel en gemakkelijk je tickets bestellen en profiteer je direct van onze online korting. Waar wacht je nog op? Bestel nu en maak je klaar voor een dag vol plezier!

  • Profiteer van onze online korting.
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.
  • Geen verborgen (administratie)kosten.

Bestel tickets met korting

Neem een abonnement op Dierenrijk en profiteer van de hoogste korting

In Dierenrijk is zóveel te doen, daarvoor is een dag eigenlijk te kort. Met een abonnement mag je zo vaak komen als je wilt. Ook is een abonnement bij 3 bezoeken al voordeliger dan het kopen van losse tickets en profiteer je als abonnementhouder van nog veel meer voordelen.

Heb je interesse in een abonnement, maar wil je eerst het park bezoeken? Dat kan. Koop een dagticket en kom een dag genieten. Als je aan het einde van je bezoek een abonnement neemt, krijg je de waarde van je dagticket retour. Zo kun je het park voordelig op proef bezoeken!

Alles over ons abonnement

Altijd als eerste op de hoogte van acties en kortingscodes bij Dierenrijk?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de beste acties & aanbiedingen van Dierenrijk? Schrijf je in voor de Dierenrijk nieuwsbrief en ontvang onze aanbiedingen direct in je mailbox. Ook blijf je op de hoogte van geboortes, evenementen en vernieuwingen in het park.

Ontvang als eerste onze aanbiedingen

Of blijf slapen in de buurt en ga gratis naar Dierenrijk met de AttractiePas

Bij je verblijf in een vakantiehuis of Lodgetent bij zowel Beekse Bergen als Vakantiepark Dierenbos ontvang je de AttractiePas. Met de AttractiePas krijg je tijdens je gehele verblijf (ook tijdens je aankomst- en vertrekdag) gratis, onbeperkt toegang met het hele gezin tot 6 dagattracties waaronder ook Dierenrijk!

Blijf slapen bij Beekse Bergen  

Blijf slapen bij Vakantiepark Dierenbos

Oneindig veel plezier! Neem alvast een kijkje.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma