Kinderfeestje Olifant

Ervaar samen met je vrienden en vriendinnen hoe het is om een olifantenverzorger te zijn!

Olifanten voeren

Een olifantenverzorger vertelt jullie alles over de verzorging van deze dieren en wat ze allemaal wordt geleerd. Daarnaast helpen jullie de verzorger met de olifantenstal schoon te maken en olifantenvoer klaar te maken.

Als klap op de vuurpijl helpen jullie mee met het voeren van de olifanten. Tot slot krijgt iedereen een welverdiend diploma en is het genieten geblazen van een heerlijk feestmaal!

Inclusief:

  • Entree
  • Cadeautje voor de jarige
  • Een heerlijke traktatie (mini donuts en onbeperkt ranja)
  • Schoonmaken binnenverblijf olifanten
  • Diploma olifantenverzorger
  • Een heerlijk feestmaal: onbeperkt friet met saus, kipnuggets, ranja en een raketijsje.

Prijzen

Kinderfeestje OlifantPrijs per persoon
Zonder abonnement€ 22,95
Met abonnement€ 17,95*

Reserveer kinderfeestje
(Je wordt doorverwezen naar een andere website)

*Deze prijs is geldig voor alle personen met een geldig Dierenrijk abonnement. Bij aankomst dient het abonnement te worden getoond.

Kinderfeestje Olifant is dagelijks te boeken om 15.00 uur. Dit arrangement is mogelijk bij minimaal 6 kinderen. Maximaal 1 begeleider per 4 kinderen tegen het kinderfeesttarief. Het kinderfeest is geschikt voor kinderen vanaf groep 3. Let op: er is tijdens dit kinderfeestje geen direct contact met de olifanten.

Direct een kinderfeest reserveren? Druk op bovenstaande button ‘Reserveer kinderfeestje’.  Voor meer informatie kun je mailen naar info@libemafunfactory.nl of bel naar 088-9000360.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma