Kinderfeestje Dierendobbelspel

Met dit kinderfeestje speel je een Dierendobbelspel en leer je alles over de bijzondere dieren.

Speel het Dierendobbelspel

Onder leiding van een gids gaan jullie de dierentuin in. Daar spelen jullie het Dierendobbelspel. Om de beurt gooit iemand met de dobbelsteen: het aantal ogen bepaalt hoeveel diersoorten je vooruit gaat. Bij het dier waar jullie uitkomen, krijgt de groep een vraag. Dit kan een doe-vraag, een kennisvraag of een raadsel zijn. Heb je de vraag goed, dan mag de volgende de dobbelsteen gooien. Heb je de vraag fout, dan mag de groep twee diersoorten terug. Hoe ver komen jullie in 1,5 uur?

Je krijgt na de entree een heerlijke traktatie (minidonuts en onbeperkt ranja). Na het Dierendobbelspel wordt je getrakteerd op een feestmaal met frietjes, kipnuggets, ranja en raketijs.

Inclusief:

  • Entree
  • Cadeautje voor de jarige
  • Een heerlijke traktatie (minidonuts en onbeperkt ranja)
  • Een heerlijk feestmaal: onbeperkt friet met saus, kipnuggets, ranja en een raketijsje

Prijzen

Kinderfeestje DierendobbelspelPrijs per persoon
Zonder abonnement€ 17,50
Met abonnement€ 11,00*

Reserveer kinderfeestje
(Je wordt doorverwezen naar een andere website)

*Deze prijs is geldig voor alle personen met een geldig Dierenrijk abonnement. Bij aankomst dient het abonnement te worden getoond.

Kinderfeestje Dierendobbelspel is dagelijks te reserveren om 14.00 uur. Het spel duurt 1,5 uur. Per kinderfeestje minimaal 6 kinderen. Maximaal 1 begeleider per 4 kinderen tegen het kinderfeesttarief.

Direct een kinderfeest reserveren? Druk op bovenstaande button ‘Reserveer kinderfeestje’. Voor meer informatie kun je mailen naar info@libemafunfactory.nl of bel naar 088-9000360.

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma