Helaas hebben we opnieuw onze deuren moeten sluiten vanwege de landelijke coronamaatregelen. Dierenrijk is momenteel gesloten. Lees hier onze veelgestelde vragen.

  • Jan Linders actie

Jan Linders actie

Haal van 17 februari t/m 8 maart 2020 tegen inlevering van Liefhebbers-punten een voucher bij Jan Linders en ontdek het dier in jezelf tijdens een dagje in Dierenrijk. Tegen inlevering van de voucher krijg je 40% korting op de kassaprijs (voor maar €12,50 i.p.v. €21,-). Deze exclusieve actietickets zijn geldig t/m 31 december 2020. Vergeet niet vooraf hier je bezoek te reserveren.

Ren als een cheeta en klim als een maki

In Dierenrijk kun je elke dag genieten. Slinger als een aap, sluip als een tijger, relax als een zeehond en eet als een olifant. Kom gezellig langs en ontdek het dier in jezelf!

Hoe ziet de wereld eruit als leeftijd niet bestaat? Zoals Dierenrijk! Want in Dierenrijk kunnen mensen en dieren samen genieten. Van elkaar en van de natuur. Ga met de hele familie op reis door Dierenrijk en ervaar de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan!

Bestel tickets met 40% korting

Speciaal voor jou als klant van Jan Linders ontvang je tickets voor maar €12,50. Vul hieronder je unieke code in en en verzilver maximaal 9 actiecodes per transactie.

 

Reserveer je online toegang

Dierenrijk hanteert – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

Actievoorwaarden

  • Maximaal 9 tickets per transactie
  • De unieke code en bijbehorende tickets zijn eenmalig geldig t/m 31 december 2020. Vergeet niet vooraf hier je bezoek te reserveren.
  • Niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen
  • Niet inwisselbaar voor geld

Nieuwsgierig naar Dierenrijk?

Benieuwd welke dieren je in Dierenrijk kunt vinden of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? Bekijk dan zeker eens onderstaande video! Zien we je snel?

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma