Heb je vragen over jouw bezoek aan Dierenrijk? Lees hier onze veelgestelde vragen rondom het coronavirus.

  • Update coronavirus

Update coronavirus

Lees hier alle veelgestelde vragen

Laatst gewijzigd: 26-11-2021 om 21:00 uur

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Dierenrijk kom?
Het is voor dierenparken nog steeds niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst van het park. Houd er wel rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Dierenrijk.

Dierenrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. Uitgezonderd zijn abonnementhouders en gasten van de vakantieparken. Hiervoor wordt standaard ruimte vrijgehouden in onze capaciteit. Voor gasten van de vakantieparken geldt dat de Attractiepas voldoende is.

Uiteraard staat jouw veiligheid én die van onze dieren en medewerkers voorop. Daarom vragen we je om 1,5 afstand houden van andere gasten en onze medewerkers.  Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Heb je al een ticket?  Reserveer dan hier je toegang
Heb je nog geen ticket? Bestel deze dan online. 

Is het nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen voor mijn bezoek aan Dierenrijk?
Het is voor dierenparken nog steeds niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst van het park. Voor de horecalocaties geldt dat deze voorzien zijn van afhaalpunten met zitgelegenheid.

Ik heb online mijn toegang gereserveerd maar ik ben mijn e-ticket daarvan kwijt, wat nu?
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van uw ticket(s). Raadpleeg deze bevestigingsmail om de bestelde tickets alsnog te downloaden of neem contact op met de ticketverstrekker. 

Welke maatregelen worden er in Dierenrijk getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?
Er zijn – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze dieren en medewerkers te waarborgen.

  • Het is voor dierenparken nog steeds niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst van het park.
  • Iedereen vanaf 13 jaar moet een mondkapje dragen in alle binnenlocaties van Dierenrijk.
  • Dierenrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. Uitgezonderd zijn abonnementhouders en gasten van de vakantieparken.
  • De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.
  • We vragen je 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en onze medewerkers.
  • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Hoe dienen we onze tijdsblokken te reserveren?
De tijdsblokken zijn online te reserveren via onze ticketshop. Hier kun je stapsgewijs een reservering maken voor een tijdsblok dat voor jou schikt. Houd er rekening mee dat wanneer er geen tijdsblok geselecteerd wordt, de reservering niet gemaakt wordt. Voor abonnementhouders is dit niet van toepassing.  

Ik heb een kind in de leeftijd van 0 t/m 2 jaar, deze tickets zijn gratis, moet ik hiervoor een ticket aanvragen?
Omdat we maar een maximaal aantal personen toelaten per dag, dienen ook de allerkleinsten een ticket te reserveren. Voor personen waarvoor geen ticket is gereserveerd, is toegang niet mogelijk. Voor abonnementhouders is dit niet van toepassing.  

Hoe dienen de tickets gescand te worden aan de ingang van het park?
De tickets kunnen geprint worden, maar kunnen ook getoond worden via de telefoon of tablet.  

Zijn alle dieren zichtbaar tijdens mijn wandeling door Dierenrijk?
Jazeker, alle dieren zijn zichtbaar. Enkel het doorloopverblijf van de ringstaartmaki’s is momenteel gesloten. De ringstaartmaki’s zijn echter nog steeds te zien in hun verblijf.

Kan ik iets te eten of drinken kopen in het park?
Jazeker! Bij Dierenrijk kun je hiervoor terecht bij restaurant Smulrijk of De Halte. Bij restaurant Smulrijk mag je binnen alleen plaatsnemen met een geldig coronatoegangsbewijs (deze wordt ook gecontroleerd in het restaurant). Buiten is er zitgelegenheid waar je zonder geldig coronatoegangsbewijs kunt gaan zitten. Het restaurant is daarom ook voorzien van een afhaalpunt.

Waar kan ik mijn auto parkeren?
Auto’s kunnen uitsluitend op de parkeerplaats van Dierenrijk geparkeerd worden. Om uit te rijden heb je een parkeermunt nodig welke je vooraf online dient te kopen en bij de ticketcontrole uitgereikt krijgt. 

Mocht uw vraag en antwoord niet bij bovenstaande informatie staan kunt u telefonisch contact opnemen via 0492-668240, maakt u keuze 3. 

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma