We zijn verheugd je te mogen melden dat Dierenrijk vanaf woensdag 19 mei weer open is voor publiek, tenzij anders wordt besloten door de overheid. Voor meer informatie klik hier.

Exclusieve voederpresentatie olifanten

Speciaal voor schoolklassen is het mogelijk om een exclusieve trainingspresentatie bij de olifanten aan te vragen.

Leuk én leerzaam

Pasgeboren olifant JīngDe trainingspresentatie bij de olifanten is niet alleen leuk en leerzaam voor de leerlingen, maar ook voor de olifanten zelf. Tijdens de training leert een olifant namelijk spelenderwijs allerlei opdrachten en wordt daar ook voor beloond.

Zo wordt het makkelijker de olifant te verzorgen en de olifant zelf verdient allerlei lekkere hapjes, waaronder appels en boterhammen. De olifanten worden dagelijks getraind en er vindt ook dagelijks een reguliere presentatie voor publiek plaats.

Exclusief

Speciaal voor schoolklassen is het mogelijk om een exclusieve trainingspresentatie aan te vragen. Deze presentatie vindt plaats tussen 10.00 en 10.15 uur. Hiervoor dien je om 09.30 uur aanwezig te zijn bij Dierenrijk.

Reserveren

De exclusieve trainingspresentatie bij de olifanten is exclusief voor schoolklassen. Deze gewenste optie dient bij de reservering aangevraagd te worden.

Reserveer nu je schoolreis met trainingspresentatie

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma