Exclusieve voederpresentatie olifanten

Speciaal voor schoolklassen is het mogelijk om een exclusieve voederpresentatie bij de olifanten aan te vragen.

Leuk én leerzaam

Pasgeboren olifant JīngDe voederpresentatie bij de olifanten is niet alleen leuk en leerzaam voor de leerlingen, maar ook voor de olifanten zelf. Tijdens de training leert een olifant namelijk spelenderwijs allerlei opdrachten en wordt daar ook voor beloond.

Zo wordt het makkelijker de olifant te verzorgen en de olifant zelf verdient allerlei lekkere hapjes, waaronder appels en boterhammen. De olifanten worden dagelijks getraind en er vindt ook dagelijks een reguliere presentatie voor publiek plaats.

In maart 2018 is een olifantje geboren in Dierenrijk! Ze heet Jīng en is te zien op de olifantenvlakte. Breng haar zeker  een bezoekje voor of na de presentatie.

Exclusief

Speciaal voor schoolklassen is het mogelijk om een exclusieve voederpresentatie aan te vragen. Deze presentatie vindt plaats tussen 10.00 en 10.15 uur.

Reserveren

De exclusieve voederpresentatie bij de olifanten is exclusief voor schoolklassen. Deze gewenste optie dient bij de reservering aangevraagd te worden.

Het is niet mogelijk de voederpresentatie bij de olifanten te combineren met de exclusieve presentatie bij de zeehonden.

Reserveer nu je schoolreis met voederpresentatie

De mooiste tijd beleef je bij Dierenrijk, onderdeel van Libéma